Atelier de gastronomie experimentală daco-romană.
Reţete reproduse pe baza traducerilor scrierilor lui Cato Maior, Publius Vergilius Maro, dar mai ales Apicius “De re coquinaria” (“Despre bucătărie”):
GLOBI – Desert prăjit cu miere și piper (din făină, brânză, ouă și ulei)
LVCANICAE – Cârnații de Lucanica (preparați din apă și carne zdrobită, piper, chimen, cimbru, rută, pătrunjel, dafin și semințe de pin)
PVLLVS TRACTOGALATVS? – Pui cu salvie (fiert în garum, ulei şi vin, condimentat cu coriandru, ierburi aromatice şi piper)
MIED – Băutură fermentată (din fructe sau cereale cu miere)
MORETVM – Pastă de brânză (amestecată cu sare, ulei, ierburi aromate şi servită pe pâine prăjită)
TERCI DE OVĂZ (cu lapte, scorţişoară şi fructe).
Études is not confined to the past—we are passionate about the cutting edge designs shaping our world today.
1. Through Études, we aspire to redefine architectural boundaries and usher in a new era of design excellence that leaves an indelible mark on the built environment.
Our comprehensive suite of professional services caters to a diverse clientele, ranging from homeowners to commercial developers. With a commitment to innovation and sustainability, Études is the bridge that transforms architectural dreams into remarkable built realities.
2. Case studies that celebrate the artistry can fuel curiosity and ignite inspiration.