Bucătărie

Atelier de gastronomie experimentală daco-romană.

Reţete reproduse pe baza traducerilor scrierilor lui Cato Maior, Publius Vergilius Maro, dar mai ales Apicius “De re coquinaria” (“Despre bucătărie”):

GLOBI – Desert prăjit cu miere și piper (din făină, brânză, ouă și ulei)

LVCANICAE – Cârnații de Lucanica (preparați din apă și carne zdrobită, piper, chimen, cimbru, rută, pătrunjel, dafin și semințe de pin)

PVLLVS TRACTOGALATVS? – Pui cu salvie (fiert în garum, ulei şi vin, condimentat cu coriandru, ierburi aromatice şi piper)

MIED – Băutură fermentată (din fructe sau cereale cu miere)

MORETVM – Pastă de brânză (amestecată cu sare, ulei, ierburi aromate şi servită pe pâine prăjită)

TERCI DE OVĂZ (cu lapte, scorţişoară şi fructe).

Études is not confined to the past—we are passionate about the cutting edge designs shaping our world today.