Bine v-am gasit

Sectiune dedicata colaboratorilor
Luminina
Posts: 1
Joined: 15 Jan 2015, 10:54

Re: Bine v-am gasit

Postby Luminina » 15 Jan 2015, 11:09

Bună ziua,

M-am înscris astăzi pe forum, am o întrebare: mai activaţi? Nu sunt de meserie istoric sau arheolog, dar sunt pasionată de istorie şi mi-ar plăcea să particip ca voluntar la activităţile voastre.
Oricare ar fi răspunsul, vă doresc succes în tot ce faceţi şi voi ţine aproape!
Cu admiraţie,
Adina-Luminiţa Ciurea

User avatar
Zyraxes
Posts: 256
Joined: 06 May 2013, 12:24
Location: Cluj Napoca
Contact:

Re: Bine v-am gasit

Postby Zyraxes » 25 Jan 2015, 00:07

Buna Adina,
Terra Dacica Aeterna este inca activa. Poti vizita site-ul nostru la www.terradacica.ro pentru a vedea poze de la evenimentele la care am participat.
Cat despre participare ta ca voluntar, aceasta conteaza foarte mult de zona in care locuiesti. Daca esti din Cluj sau aproape de Cluj putem discuta mai multe vis a vis de aceste participari. In rest, daca esti aproape de Deva sau din Deva, la fel, poti participa alaturi de colegii si prietenii nostri din Terra Dacica, filiala Deva.
Multanim de urari, toate cele bune!
"Cine moare inainte sa moara, nu mai moare cand moare!"

Praetorian
Posts: 1
Joined: 31 Jan 2016, 11:35

Re: Bine v-am gasit

Postby Praetorian » 31 Jan 2016, 11:48

Bun gasit!

Sunt pasionat de istorie de o viata care se intinde de'a lungul a celor aproape 40 de ani. :) Am fost martor la cateva din demonstratiile voastre cateva din fotografii le puteti gasi aici. :) Ei bine ... daca tot cautati recruti ma gandeam ca macar pentru o vreme sa incerc si eu nebunia asta frumoasa. De loc sunt din Valea Jiului, deci cel mai aproape as fi de Deva. Cum as putea sa iau legatura cu cineva de acolo cu care sa discut mai pe indelete? Aveti idee, mai exista vreun membru inscris de prin Valea Jiului?

Va multumesc pentru tot ce faceti si in acelasi timp va doresc mult succes in continuare! :)

User avatar
Oroles
Posts: 857
Joined: 11 Dec 2008, 21:16

Re: Bine v-am gasit

Postby Oroles » 15 Feb 2016, 09:42

Salutare!
Ne pare bine ca vrei sa te alaturi echipei TDA ! Intai trebuie sa te decizi in ce tabara doresti sa intri. Dupa numele pe care ti l-ai ales, presupun ca vrei la romani :)
Avem filiala la Deva, asa ca nu e problema cu inscrierea. Pentru informatii mai detaliate, te rog sa iei legatura cu Angelica Balos, Cioran Vlad sau Dacian Ferenct, toti colegi din TDA rezidenti in Deva. Ii gasesti foarte usor pe Facebook.
Avem si un coleg roman din Valea Jiului inscris in TDA: Alin Mateevici, si e la romani. Insa studiaza la facultate in Cluj. E din Petrosani. Cred ca in aceasta perioada e acasa, deci poti sa il vezi. Si pe el il gasesti prin intermediul Facebook-ului.
Te asteptam in grupul nostru!
Andrei
Oroles


Return to “Parteneri, sustinatori”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron