cartea lui Dinu Antonescu

Maria

cartea lui Dinu Antonescu

Postby Maria » 31 Aug 2009, 14:08

Salut!

Am adus cu mine la Costeşti o carte pe care cred că mulţi v-o mai amintiţi: "Columna lui Traian. Arhitectura de pe Friza Sculptată". Din câte am înţeles, mulţi ar fi dorit să o şi cumpere. Eu am fost la librăria Cărtureşti şi am luat o carte pe care vreau să o las asociaţiei. :) De asemenea am întrebat dacă se poate face o comandă pentru că am văzut că nu mai erau cărţi pe raft. Mi s-a spus că da, se poate face comandă, dar cu o săptămână înainte de data la care vrem să le achiziţionăm. Cred că ar fi o idee bună să se facă o listă cu cei care sunt interesaţi pentru a şti numărul de exemplare pentru comandă. Mie mi se pare că preţul e unul foarte bun: 32 RON pentru o carte "sănătoasă" şi cu imagini bune (deşi alb/negru).

Aştept să văd cum doresc majoritatea membrilor şi dacă ne înţelegem, mă ofer să merg eu să pun comanda. ;)

Numai bine tuturor!

User avatar
Oroles
Posts: 857
Joined: 11 Dec 2008, 21:16

Re: cartea lui Dinu Antonescu

Postby Oroles » 31 Aug 2009, 15:29

Aceeasi carte am primit-o patru dintre noi, cadou, cand am fost ultima data la Sf.Gheorghe, din partea editoarei, care era acolo si ne-a placut. De asemeni, a mai zis ca pretul cartii este de 8 lei, deoarece au primit ceva fonduri sa o editeze, asa ca ma gandesc ca diferenta pana la 32 lei e pusa de Carturesti. Totusi, cartea e f buna, si nu mi se pare nici 32 lei un pret prea mare.
Oroles

Maria

Re: cartea lui Dinu Antonescu

Postby Maria » 31 Aug 2009, 17:15

Ei, poi dacă vreţi, putem să încercăm să facem comanda direct la editură, deşi nu ştiu dacă se poate. O sa mă interesez. Trebuie să menţionez totuşi că pe coperta cărţii este tipărit preţul de 17 RON- cred că e un preţ fix, deci probabil cei de la Cărtureşti au pornit de la el când au calculat adaosul.


Return to “Izvoare scrise”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron