Page 1 of 2

Bine v-am gasit

Posted: 02 Feb 2009, 01:30
by admin
Bine v-am gasit, numele meu este Alexandru, sunt student la istorie la Timisoara, deasemenea si membru in Asociatia Culturala Sarmizegetusa, si pasiunea mea de viata sunt dacii, si tot ce tine de ei. Cu o parte dintre voi ma cunosc (de la prezentarea din Arad, si de la santierul de la Piatra Craivii), pe altii va cunosc mai putin insa sunt convins ca o sa ne intelegem foarte bine.

In ceea ce priveste dacii, desi marturisesc sincer ca latura militara a civilizatiei stramosilor nostri nu ma atrage in mod deosebit, cred si sper ca voi putea sa aduc contributii valoroase in ceea ce priveste alte aspecte, anume simbolistica, ornamentica, chiar scrierea, subiecte pe care le-am atins si voi continua sa le ating in articolele si prezentarile mele.

toate cele bune,
Alexandru

by Alexandru_Dacicus

Re: Bine v-am gasit

Posted: 02 Feb 2009, 01:31
by admin
Bine ai venit Alexandru,ma bucur ca te-ai inscris.Astept cu nerabdare sa iti spui parerea in legatura cu forumul nostru,discutiile din el,precum si pe orice tema legata de istorie.De asemeni sper sa ne mai intalnim la vara pe cat mai multe santiere arheologice.

by Oroles

Re: Bine v-am gasit

Posted: 02 Feb 2009, 01:33
by admin
Bine ai venit printre noi Alexandru.
Forumul este la inceput si in constructie, asteptam sugestiile tale despre ce sectiuni sa mai facem, sa poti posta si tu materialele pe care le ai despre simbolistica etc.

Toate cele bune,
Comosicus.

Re: Bine v-am gasit

Posted: 02 Feb 2009, 01:34
by admin
Va multumesc pentru primirea prieteneasca
In masura in care timpul imi va permite, am sa incerc sa contribui si eu la acest forum, cu materiale si informatii.

by Alexandru_Dacicus

Re: Bine v-am gasit

Posted: 02 Feb 2009, 01:35
by admin
Cu mare drag,
asteptam si informatii mai cunoscute sau mai putin cunoscute de marea majoritate.

Comosicus.

Bine v-am gasit

Posted: 03 Mar 2009, 09:59
by craciun cristian
Salutare si bineva v-am gasit, sunt din Deva si m-am gandit ca ar fi grozav sa putem face si noi activitati de arheologie experimentala la Deva,ar fi pacat sa nu se intample nimic in jud. Hunedoara mai ales ca aici e leaganul romanilor,aici sunt cetatile regale de aici s-a extins marele regat al lui Burebista.Va rog sa ne ajutati...fie si cu o vorba buna. Va multumesc si sa auzim numai de bine.

Re: Bine v-am gasit

Posted: 03 Mar 2009, 15:37
by admin
Bine ati venit si mult succes!

Re: Bine v-am gasit

Posted: 03 Mar 2009, 16:09
by Oroles
Bine ai venit, buna initiativa voastra.O sa va sprijinim pe cat posibil,mai ales ca o sa avem in curand drum pe acolo, daca totul o sa mearga bine

Re: Bine v-am gasit

Posted: 06 Mar 2009, 18:33
by 21 inf
www.taraiancului.ro

Un ONG din Deva, vizitati situl lor de mai sus ca sa vedeti cu ce se ocupa, nu se stie cand se poate ivi oportunitatea vreunei colaborari. Noi am colaborat cu ei si vom colabora si anul acesta.

salutare

Posted: 09 Mar 2009, 10:53
by craciun cristian
Va salut si va multumesc pentru sprijin, fie el acum si moral.as avea nevoie de o oferta de preturi pentru un echipament dacic.
Sa auzim numai de bine.